Dervişler Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda ve çevremizde çağdaş bir bilgi toplumu oluşturup Atatürk ilkelerine bağlı demokratik eleştirel düşünceye sahip kendini ve çevresini geliştiren planları ve ideali olan saygılı yüreği sevgi ve yaşama sevinci dolu olan gelenek ve göreneklerini bilen ve yaşayan okumayı seven bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Biz Dervişler Ortaokulu olarak Adana´da Eğitim Öğretim hizmetlerinde Öncü ve Lider bir kurum olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz kütüphanesinde 5340 kitap bulunmaktadır.

Telefon - 0 322 321 92 39

WEB - https://dervislerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mah. Yaşar Doğu Cad. 2265 Sokak No1 Yüreğir Aile Sağlık Merkezi Yanı Yüreğir / ADANA

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Dervişler -Yeni doğan Afet evleri dolmuşları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 5 km, İlçe Merkezine uzaklık 4 km.